Εκκλησιασμός-Μαθητική Παρέλαση

Αγαπητοί γονείς ,

Στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, στον Δήμο Κορδελιού –Ευόσμου θα διεξαχθεί η Παρέλαση και για τις δύο Δημοτικές Ενότητες του Δήμου , που τα βασικά χαρακτηριστικά της με ώρα έναρξης στις 11:30 π.μ. θα είναι :

1ο Τα μαθητικά τμήματα, οι Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι θα αναπτυχθούν επί της οδού Φιλίππου Φλώρου και Ανδρέα Παπανδρέου

2ο Η Παρέλαση θα ξεκινά από το Ελευθέριο Κορδελιό από το ύψος των οδών Φιλίππου Φλώρου με Ανδρέα Παπανδρέου και αφού διασχίσει την Φ. Φλώρου, θα συνεχίσει προς τον Εύοσμο , στην ίδια ευθεία , όπου η οδός ονομάζεται Μ. Αλεξάνδρου.

Η Παρέλαση ολοκληρώνεται στον Εύοσμο στο ύψος της οδού Νυμφαίου και όλοι  οι Σύλλογοι και τα τμήματα θα διαλυθούν δεξιά και αριστερά , στο ύψος της οδού αυτής.

3ο  Η τοποθέτηση των επισήμων θα είναι δεξιά προς την κατεύθυνση από Ελευθέριο Κορδελιό προς Εύοσμο  επί της οδού Μουσών και Μ. Αλεξάνδρου, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου θα τοποθετηθεί απέναντι ακριβώς στο ίδιο σημείο.

4ο   Όσον αφορά το δικό μας σχολείο, ορίζεται ως σημείο συνάντησης ο Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (στο πεζοδρόμιο απέναντι από την κεντρική είσοδο του Ναού) στις 10:00 π.μ.

5ο Θα παραλάβετε τα παιδιά σας από τη διασταύρωση των οδών Μ. Αλεξάνδρου και 28ης Οκτωβρίου (<<ΕΣΤΙΑ >>).

Θερμή παράκληση από τους διοργανωτές , η αποχώρηση να γίνει από τους παράπλευρους δρόμους και να μην επιστρέψουν από την Μ. Αλεξάνδρου, διότι παρεμποδίζεται η διέλευση των τμημάτων που ακολουθούν .

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση