Η βιβλιοθήκη μας

 

     Ιδρύθηκε και εγκαινιάστηκε το 2008. Δημιουργήθηκε από την κοινή προσπάθεια του συλλόγου γονέων και του συλλόγου διδασκόντων. Ο σύλλογος γονέων προμήθευσε τον εξοπλισμό και την επίπλωση, ενώ τα βιβλία συγκεντρώθηκαν από δωρεές φορέων και ιδιωτών.

     Πιστεύοντας ότι το σχολείο πρέπει να είναι ανοιχτό στην τοπική κοινωνία και μετά από συζητήσεις με το Δήμο Ευόσμου, η βιβλιοθήκη μας έγινε παράρτημα της κεντρικής βιβλιοθήκης του,  με την επωνυμία παράρτημα: «Γ.Θ. Κανδηλάπτης»

     Λειτουργεί ως δανειστική βιβλιοθήκη και είναι ανοιχτή για  το κοινό 12.00π.μ ? 20.00μ.μ.. Διαθέτει αναγνωστήριο και χώρο προβολών. Τις ώρες λειτουργίας του σχολείου χρησιμοποιείται από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, για την υποστήριξη διδακτικών αντικειμένων και εργασιών που αναλαμβάνουν τα παιδιά.

     Διαθέτει 3500 τίτλους βιβλίων και είναι διαρθρωμένη στις  εξής ενότητες: ελληνική λογοτεχνία, ξένη λογοτεχνία, παιδική λογοτεχνία, επιστήμες, ψυχολογία, κοινωνιολογία, θέατρο, ποίηση, ιστορία, πληροφορική, σχολικά βοηθήματα και εγκυκλοπαίδειες.

Σύνδεσμος για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου

Αφήστε μια απάντηση