ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

Τη Δευτέρα 1/6/2020, ξεκινά η επαναλειτουργία του σχολείου μας. Οι μαθητές/τριες κάθε τάξης, σύμφωνα με τις οδηγίες που λάβαμε, χωρίζονται σε δύο υποτμήματα: υποτμήμα 1 και υποτμήμα 2.

Τα δύο υποτμήματα θα παρακολουθούν τα μαθήματα σε διαφορετικές μέρες. Ενημερωτικό mail σας έχει αποσταλεί από το δάσκαλο της τάξης που θα ορίζει το υποτμήμα στο οποίο ανήκει ο/η μαθητής/τρια καθώς και τις ημερομηνίες που θα προσέρχεται στο σχολείο. Οι μέρες φοίτησης είναι αυστηρά καθορισμένες και δεν μπορεί να γίνει καμιά παρέκκλιση για λόγους ιχνηλάτησης .

Η πρωινή προσέλευση των μαθητών/τριών θα γίνεται στις 8.10΄ και οι μαθητές/τριες θα μπαίνουν κατευθείαν στην τάξη τους. Παρακαλείστε να συνοδεύετε τους/τις μαθητές/τριες στο σχολείο  μεταξύ 8:00΄ και 8:10΄, όχι νωρίτερα.Η πρωινή ζώνη, το ολοήμερο και το κυλικείο δεν θα λειτουργήσουν. Οι μαθητές πρέπει να έχουν από το σπίτι, νερό, κολατσιό, και μαρκαδόρο πίνακα, για να αποφεύγεται η κοινή χρήση.Τα διαλείμματα διαφοροποιούνται και θα γίνονται στις:8.55-9.05, 10.40΄-11.00, 11.40-11.50΄Το κουδούνι λήξης θα χτυπά στις 13.15΄Σας έχουμε αποστείλει οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση αδιαθεσίας ή νόσου.

Με εκτίμηση

η Δ/νση του Σχολείου

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση